ANKARA / MAMAK - Şehit Hasan Altın Ortaokulu

Nis

Ock

Okulumuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü özel bir sayı anıyor. Bu özel sayıda, öğrencilerimizin resim ve yazılarından öğretmenlerimizin analiz ve çalışmalarına kadar birçok eser yer almaktadır. 15 Temmuz’u unutmayarak, geçmişimize saygı gösteriyor ve birlikte geleceğe yürümenin önemini vurguluyoruz. Tarihe ışık tutan bu özel içeriği keşfetmeye davetlisiniz.

Ara

Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı, Enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektir. Ayrıca ülkemizin enerji verimliliği amaç ve hedeflerine ulaşmak üzere gerçekleştirilmesi öngörülen iletişim faaliyetlerinin planlanmasına yönelik olarak 'rehber niteliğinde' "Enerji Verimliliği İletişim Planı" oluşturmak ve bu plan çerçevesinde hareket etmektedir.

Ara

SAYIN VELİMİZ

Şehit Hasan Altın  Ortaokulu 29.10.2023 tarihinde Cumhuriyetimizin 100.Yılı kapsamında

okulumuzda düzenlenecek kutlama programı sonrasında veli ve okul aile birliği toplantısı yapılacaktır.

Hepinizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Nis

Çocuk Gözünden Ressamlar (Artists In The Sight Of Kids) eTwinning Projesi Sera Uzel Webinarı

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Ceren PELİT ÇELİK 2021-2022 eğitim öğretim yılı 2.döneminde yürüttüğü Çocuk Gözünden Ressamlar adlı eTwinning projesine Devlet sanatçısı ünvanlı ressamımız Sera Uzel konuk olmuştur.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Rabia Nur BALCI DOĞAN'ın ortağı olarak katıldığı Bağlan Ama Bağımlı olma etwinning projesinin amaçlarını çalışma şeklini ve hedeflerini içeren bir broşür tasarlandı.

May

21 Şubat 2021'de başlattığımız 'Bağlan Ama Bağımlı Olma' projesinde öğrencilerimiz büyük bir özveriyle görev aldılar. Proje için kendilerini tanıtan videolar hazırladılar. Öğrencilerimiz tanıtım videolarını create voki web.2.0 aracını kullanarak yaptılar ve farklı programlardan kendi avatarlarını tasarladılar. Proje kapsamında teknoloji ve internet bağımlılığı konusunda farkındalığı gelişen öğrencilerimiz teknoloji bağımlılığına ilişkin sloganlar geliştirdiler. Onların yaptığı tüm çalışmaları; online derste bir araya gelerek tanıtım panomuzu hazırlamakta kullandık ve ortaya bu güzel tanıtım panosu çıktı. Emeği geçen tüm öğrencilerime teşekkür ederim. Bilişim Teknolojleri öğretmeni Rabia Nur BALCI DOĞAN